Over van Wijk advies

Over Van Wijk Advies

15+
Jaar ervaring
400+
Tevreden klanten
2500+
Ingediende aangiftes

Van Wijk Advies is meer dan een online boekhouder. Het is de one-stop-shop op het gebied van financiële dienstverlening. Als innovatieve ondernemer heb je behoefte aan een moderne manier van boekhouden. Dan ben je bij Van Wijk Advies aan het juiste (online) adres.

Voor ondernemers, door ondernemers

Van Wijk Advies is een administratiekantoor met alle kennis is huis om financiële dienstverlening aan te bieden. Aan de basis ligt professionele accountancy en een ruime praktijkervaring binnen de commerciële sector. Toch rust ons team niet op onze lauweren van vroeger, we kijken liever naar het heden en de toekomst. Online-administratie ontzorgt bedrijven en schept nieuwe mogelijkheden.

Van Wijk Advies is overal dichtbij

Kies voor een administratiekantoor met een echte, fysieke vestiging in Nederland, maar met een online-bereik dat veel groter is. Ontdek de voordelen van online-administratie waarbij je kunt mailen, chatten of bellen met jouw persoonlijke contactpersoon. Van Wijk Advies geeft je de ruimte om je eigen tijd in te delen met de zekerheid dat de administratie in orde is. Zo houd je ook tijd over voor jezelf, vrienden en familie.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Henk Frank
Ik kan van Wijk advies aanbevelen, er wordt niet alleen voor u gewerkt maar ook met u mee gedacht en zoals de naam het al zegt echt goed advies gegeven.
Henk
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marco Custers
Van Wijk advies voor een persoonlijke aanpak op het gebied van je zakelijke administratie daardoor kan ik als ondernemer mij bezighouden met ondernemen.
Marco
Ms. Nameless
Add Your Stars
Johny Ma
Zonder Tonie zou mijn administratie een puinhoop zijn. Met zijn hulp kan ik betere financiële beslissingen maken voor mijn bedrijven en hij is vliegensvlug met het beantwoorden van korte vragen via Whatsapp.
Johnny
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tonie

Meer over Tonie van Wijk

Tonie is al ruim 20 jaar werkzaam als boekhouder en kan jouw administratie ontzorgen.

Wil je meer weten over Van Wijk Advies? 

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.